POZIOM 511 Design Hotel&SPA

Wszystkie Wydarzenia Kalendarz

Wielki Post to czas ubogi w świeże produkty.

Szykując się do wiosny, świętowania obfitości

i Wielkanocy, mamy możność zatrzymać się

nad skromnym talerzem, oczyścić, poczuć

smak chleba, soli, poczuć głód.

Zapraszamy do postnego stołu.

Zapraszamy do dialogu.

Zapraszamy na Festiwal.

Menu

Śledź w czerwonym winie na puree z grochu z kruszonką z palonej kapusty 21 zł

Krem chrzanowy z chrustem ziemniaczanym i piklowaną czerwoną cebulą z rodzynkami 14 zł

Pstrąg na racuchach z komosy ryżowej z pieczonymi warzywami korzeniowymi i sosem z żuru grzybowego 44 zł

Gruszka z kremem pietruszkowym, ciastkiem z siemienia lnianego i sosem z suszonej żurawiny 15 zł